CONTRA-LOVITURA lui Adrian Năstase ar fi ajutat România în pandemie. Mihai Daraban: Excepţional. S-a văzut acum!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Adrian Nastase
Adrian Nastase
Mihai Daraban, preşedintele CCIR, a vorbit despre un program lansat de către Adrian Năstase, în perioada în care ocupa funcţia de premier al României. 

Într-un interviu acordat DC News TV, Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a vorbit despre programul "Fabricat în România", lansat de către premierul Adrian Năstase. Mihai Daraban a declarat că a fost un proiect foarte bun dar care, din păcate, nu a fost continuat. 

"Adrian Năstase a venit cu contra-lovitura asupra importurilor, programul ‘Fabricat în România’ şi a încercat să încurajeze acest lucru. Păcat că nu s-a continuat, a fost o idee excepţională şi a creat-o într-o perioadă în care nu intrasem în Uniunea Europeană. Deci se puteau pune nişte baze solide pe producţia autohtonă.

Iată că am descoperit acum că nu facem combinezoane, că nu facem măşti, că nu facem nu ştiu ce echipament medical, că nu avem medicamente şi aşa mai departe. Deci cred că s-a dovedit cu prisosinţă ce înseamnă să nu produci în România", a explicat Mihai Daraban.

Interviul cu preşedintele CCIR, aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel