Data publicării:

Continuă modernizările la Colegiul Tehnic Media. Dan Podaru: Este foarte important să oferim elevilor un mediu de învățare propice și dotări moderne

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Agerpres
Sursă foto: Agerpres
Dan Podaru, Consilier Local al Primăriei Sectorului 1, a anunțat pe pagina de Facebook că modernizările la Colegiul Tehnic Media au continuat datorită proiectului inițiat alături de Ramona Porumb. 

Acesta a scris că au fost înlocuite caloriferele și țevile din cămin, terasa a fost termoizolată și etajele au fost zugrăvite. 

„Pe baza proiectului meu și al Ramonei Porumb, în valoare de 1 milion de euro (5 milioane de lei), Colegiul Tehnic Media continuă modernizările!

De data aceasta, s-au înlocuit vechile calorifere și țevi din cămin cu unele noi. A fost, de asemenea, termoizolată terasa Colegiului și au fost zugrăvite etajele.

Urmează schimbarea ușilor în cămin, precum și alte modernizări.

Se mai află în derulare un proiect inițiat tot de mine și de Ramona Porumb, în valoare de 1 milion de lei (200.000 de euro).

În baza acestuia, va fi achiziționată aparatură foto-video pentru laboratorul Colegiului.

Este foarte important să oferim elevilor un mediu de învățare propice și dotări moderne! Revenim cu imagini pe parcurs!", a scris Dan Podaru pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel