Constrabandiști prinși în flagrant. Percheziții uriașe ale polițiștilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Bani
Bani
Peste 350.000 de lei, 100.000 de ţigarete şi 300 de grame de aur reţinute de la contrabandişti, de polițiștii din Constanța.

Şapte persoane au fost reţinute şi peste 350.000 de lei, 100.000 de ţigarete şi 300 de grame de aur au fost confiscate în urma a 27 de percheziţii domiciliare efectuate de lucrătorii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi (SRPT) Constanţa pentru prinderea în flagrant a unor contrabandişti, informează IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, în urma surprinderii în flagrant delict a unui bărbat de 31 de ani, luni, în zona localităţii Ostrov, pe apa fluviului Dunărea, în timp ce ar fi primit 37.440 de ţigarete de contrabandă, de diverse mărci, lucrătorii SRPT Constanţa, au efectuat percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Constanţa şi Călăraşi, scrie Agerpres.

Infracţiuni

Din cercetări a reieşit faptul că doi membri de echipaj ai unei nave sub pavilion Ucraina ar fi valorificat, în mod repetat, motorină neaccizabilă şi ţigări fără timbre de accizare româneşti, către mai multe persoane.

"În urma percheziţiilor au fost ridicaţi, în vederea confiscării, 365.900 de lei, 7.635 de euro, 40 de leva, 64.840 de ţigarete, 2.660 de litri de motorină, 300 de grame de aur, 12 telefoane mobile, patru motoare de barcă, 11 plase monofilament şi o pompă de extragere a combustibilului, iar 13 persoane au fost conduse la sediul S.R.P.T pentru audieri, în final şapte dintre acestea fiind reţinute pentru 24 de ore", se arată în comunicatul IPJ.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, tăinuire şi delapidare, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel