Constantin Iosef confirmă despărțirea de Teo Trandafir
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
teo_iosef
teo_iosef

La șase luni după o nuntă ca în povești, unde mirii au purtat ținute în stilul anilor '20, cuplul format din Teo Trandafir și Constantin Iosef se destramă. Soțul vedetei de televiziune a confirmat, luni, pentru cancan.ro, separarea: "Ne-am despărţit. Sincer, pentru mine nu mai este cale de întoarcere".

Începută în urmă cu un an și câteva luni pe Facebook, relația lui Teo Trandafir și rugbistul Constantin Iosef a suferit o ruptură ce pare definitivă, după cum susține acesta. Hotărât în a pune capăt mariajului cu vedeta e televiziune, Constantin Iosef nu pare la fel de decis unde se va stabili după Sărbătorile de Iarnă.

"Da, ne-am despărțit din opt decembrie. Dacă asta s-a văzut, acesta este adevărul. Ce să ascund, viața? Nu sunt genul. Nu cred că mai există șanse de împăcare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de întoarcere. Încă nu știu ce o să fac. Momentan, rămân aici. Voi face sărbătorile aici, cu părinții mei și cu surorile mele. Apoi, nu știu dacă voi rămâne în România sau voi pleca în Franța", a declarat Constantin Iosef, pentru cancan.ro.

Teo Trandafir și Constantin Iosef s-au căsătorit la începutul lunii iunie, chiar în ziua în care vedeta de televiziune a împlinit 44 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel