Constanţa: Constructorul autostrăzii A2 a lăsat fără apă zeci de mii de oameni şi zona industrială Midia-Năvodari
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
conducta-de-apa-avariata
conducta-de-apa-avariata

Zeci de mii de locuitori din patru localităţi au rămas fără apă la robinete, marţi, după ce constructorul şoselei de centură a Constanţei, care are regim de autostradă, a spart cu excavatorul conducta magistrală de apă, în apropierea localităţii Ovidiu.

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa, Irina Oprea, a declarat, că alimentarea cu apă a fost întreruptă, remedierea avariei fiind preconizată să fie finalizată până la ora 24,00, transmite Agerpres.

Sunt afectate oraşele Ovidiu, Năvodari, comunele Corbu, Lumina, precum şi zona industrială Midia-Năvodari.

Potrivit reprezentantei RAJA, conducta magistrală a fost spartă de un excavator, în timpul lucrărilor efectuate de un subcontractor al firmei Astaldi.

În aceeaşi zonă, muncitorii care construiesc autostrada A2 au creat probleme şi luni seară, când au avariat cu utilajele cablurile electrice.

O echipă a RAJA este în prezent la Ovidiu, la locul producerii incidentului la conducta magistrală de apă, pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut şi pentru tragerea la răspundere a firmei vinovate care nu a solicitat asistenţă tehnică reprezentanţilor regiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel