Conspirația malefică din spatele lui Diaconu. Ce spune Ciutacu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Victor Ciutacu explică cum a reușit Mircea Diaconu să câștige un loc în Parlamentul European
Victor Ciutacu explică cum a reușit Mircea Diaconu să câștige un loc în Parlamentul European
După ce a obținut o victorie importantă la alegerile europarlamentare, au apărut tot felul de supoziții privind modalitatea prin care Mircea Diaconu a strâns voturi. 

Victor Ciutacu explică cum a reușit marele actor să iasă învingător din lupta pentru un loc în Parlamentul European.

"Filosofii de bodegă ai politicii dâmbovițene tot nu reușesc să se prindă care a fost punctul-cheie al succesului lui Mircea Diaconu. Şi caută conspiraţia malefică din spate. Dincolo de neutralitatea amabil-politicoasă a PSD, de notorietate (pe care mulți actori mari o au, dar nu le folosește politic la nimic) și de sprijinul mediatic (doar dintr-o parte a pieței), incontestabile toate, scapă un element esențial.

VEZI ȘI: De ce se bucură Antonescu de succesul lui Diaconu


Profilul candidatului a fost construit inteligent. Iar campania sa electorală așijderea. Într-o lume politică isterică, plină de discursuri agresive și de invective, un cetățean cu imagine de cumsecade, cu limbaj măsurat, a plecat cu un Aro galben prin țară, s-a întâlnit cu oameni obișnuiți, a băut cafea și s-a pozat cu ei. Marele actor a plecat în căutarea publicului său. Nu a epatat. S-a comportat firesc în țara nefirescului. D-aia a rezonat lumea cu el", a scris Victor Ciutacu pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel