Consiliul Naţional de Conducere al ACD se va reuni joi în prima sa şedinţă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei de Centru-Dreapta PNL-PC se va reuni, joi, pentru prima dată, urmând să discute atât probleme organizatorice, cât şi principii de colaborare.

La reuniunea care va avea loc la sediul central al PNL vor participa co-preşedinţii ACD, Crin Antonescu (PNL) şi Daniel Constantin (PC), alături câte şase membri de la fiecare partid, transmite Agerpres.

Potrivit liderului PC, Daniel Constantin, în cadrul Consiliului Naţional de Conducere al ACD, s-ar putea discuta despre principiile de colaborare a alianţei, dar şi despre elaborarea unui program, a unui set de măsuri, care să fie corelat după aceea cu PSD, în eventualitatea în care ACD va constitui o alianţă cu PSD.

În cadrul şedinţei s-ar putea stabili şi un calendar cu privire la constituirea Consiliilor Judeţene de Conducere, care sunt formate din câte trei membri din fiecare partid.

PNL şi PC au decis pe 5 ianuarie constituirea Alianţei de Centru Dreapta PNL-PC, alianţă care a fost înregistrată la tribunal pe 10 ianuarie.

După înregistrarea alianţei, liderii ACD au avut mai multe întâlniri cu reprezentanţi ai conducerii PSD, în care s-a discutat pe marginea constituirii, până la 1 martie, a unei alianţe a opoziţiei unite între ACD şi PSD.

Citeşte şi:

Daniel Constatin (PC): Prima şedinţă a Consiliului Naţional de Conducere al ACD va avea loc joi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel