VIDEO- Consilierul Violetei Alexandru - scandal cu angajații din Ministerul Muncii. Olguţa Vasilescu: Amenința că îi calcă pe cap
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Unul dintre consilierii ministrului Muncii a iscat un adevărat scandal după ce a blocat parcarea Ministerului. Olguţa Vasilescu a reacţionat şi a afirmat că acesta "vrea ca toţi angajaţii să îi pupe mâna". 

"Consilierul ministrului Baubau de la Muncă dă piept cu angajaţii Ministerului Muncii. Ca aceştia să nu plece din minister, deşi era ora 16.50, pur şi simplu a blocat parcarea cu maşina personală. Omul a fost ONG-ist toată viaţa şi nu prea înţelege ce drepturi au angajaţii români, deşi conduce acum ministerul care ar trebui să facă politica de apărare a tuturor angajaţilor din România", a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

"Vrea să îi pupe toţi mâna"

"Cel care a filmat nu a prins şi faza când domnul ameninţa că "îi calcă pe cap" dacă mai fac scandal şi primeşte un răspuns pe măsura de la funcţionarii publici. El îşi închipuia că dacă vine şef acolo, toţi trebuie să se lipească de ziduri şi să îi pupe mâna ca la orice vechil care se respectă", a mai scris fostul ministru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel