Data publicării:

Conservă de pește cu viermi, cumpărată dintr-un supermarket din România. Brandul de șprot afumat în sos de tomate a fost retras de la raft

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
captură video
captură video
Mehedințeanul spune că în sosul tomat, în loc de șprot afumat, a găsit viermi.

Carrefour România a anunțat retragerea de urgență a unui produs de pe raft, după ce s-a descoperit că o „conservă ȘPROT SOS TOMAT 170G de la brandul Home Garden, cu dată de expirare în 2026” ar fi fost contaminată.

O familie din Mehedinți a găsit viermi într-o conservă de șprot cumpărată de la acest hypermarket, potrivit tvsud.ro. Familia a prezentat și bonul care dovedea că produsul a fost achiziționat la data de 27.10.2023, de la Carrefour Drobeta-Turnu Severin.

Pentru a proba acuzațiile, familia a arătat o filmare în care se vede clar cum viermi vii se mișcă în sosul din conserva de pește.

La data de 29 octombrie, Carrefour România a dat declarații oficial:

„În urma reclamației primite de la clientul nostru în data de 28.10.2023 legat de produsul Conservă SPROT SOS TOMAT 170G HOME GARD, brand: HOME GARDEN, cu dată de expirare în 2026, furnizor SAFEWAY INTERNATIONAL IMP SRL, am luat rapid o serie de măsuri de precauție și ne-am oferit să oferim clientului imediat alte produse la schimbul celor cu probleme”.

                                         

Youtube video image

"Am demarat o anchetă internă și am solicitat furnizorului să ne ofere toate detaliile cu privire la acest caz și să verifice toate aspectele de siguranță microbiologică și de calitate ale produselor pe care ni le pun la dispoziție. În funcție de rezultatele anchetei furnizorului, acesta poate propune un plan de acțiuni corective de ameliorare a igienei etapelor de ambalare și depozitare ale produselor" au spus reprezentanții companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel