Conrad Murray, medicul lui Michael Jackson, afirmație explozivă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Controversatul Conrad Murray, ultimul medic al cântăreţului Michael Jackson, a făcut o serie de afirmaţii explozive despre relaţia tensionată pe care megastarul pop o avea cu tatăl lui, Joe Jackson, decedat recent.

Conrad Murray, care a fost condamnat pentru omucidere involuntară şi a petrecut doi ani în închisoare pentru că i-a administrat o supradoză de propofol regretatului 'rege al muzicii pop' în iunie 2009, a spus că Joe Jackson, decedat la vârsta de 89 de ani pe 27 iunie 2018, a fost 'unul dintre cei mai răi taţi din istorie', potrivit unui articol apărut miercuri în presa americană, informează site-ul revistei People.

Înregistrarea în care medicul Conrad Murray face această afirmaţie a fost obţinută de The Blast, un site care publică informaţii despre celebrităţi. 'Cruzimea relatată de Michael, pe care el a suportat-o din partea tatălui lui... Faptul că el a fost castrat chimic pentru a-şi păstra vocea cu tonalitate înaltă este dincolo de cuvinte', a declarat medicul american, în vârstă de 65 de ani.

Afirmație similară

Contactaţi de revista People, Conrad Murray şi agenţii de presă ai familiei Jackson nu au dat curs solicitării de a face comentarii pe marginea dezvăluirilor făcute de medicul american. Nu este pentru prima dată când Conrad Murray a declarat că Michael Jackson a fost 'castrat chimic'.

Fostul medic cardiolog a făcut o afirmaţie similară în cartea lui 'This Is It! The Secret Lives of Dr. Conrad Murray and Michael Jackson', publicată în 2016, în care l-a acuzat pe Joe Jackson că l-a obligat pe megastar să facă injecţii cu hormoni la vârsta de 12 ani pentru a-şi trata acneea şi pentru a preveni schimbarea tonului vocii sale. 'Sper că Joe Jackson îşi va găsi izbăvirea în iad', spune medicul Murray în acel videoclip publicat de site-ul The Blast, la doar câteva zile după ce patriarhul familiei Jackson a murit din cauza unui cancer pancreatic, pe 27 iunie.

Vezi și: Michael Jackson și-a prezis moartea: ”Încearcă să mă omoare”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel