VIDEO Conor McGregor, în arest. Oficial UFC: "Cel mai dezgustător lucru"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Luptătorul UFC Conor McGregor a ajuns joi seară în arestul poliţiei din New York. McGregor s-a predat la câteva ore după ce a fost implicat într-un scandal.

Pe internet a apărut o filmare în care se vede cum McGregor, însoţit de mai mulţi prieteni, atacă un autobuz şi îi sparg geamurile. Conform presei din SUA, vedeta UFC a intrat în Barclays Center, unde a atacat un antrenor care pregăteşte mai mulţi sportivi.

Atacul a avut loc într-un garaj, unde mai mulţi luptători care urmează să participe la gala UFC 223 urcau în autobuze. Înainte de incidentul de joi seară, McGregor fusese deposedat de centura de campion UFC la categoria pană.

Cei de la TMZsports au distribuit o filmare de pe youtube în care se vede cum McGregor aleargă spre autobuz, ridică un carucior metalic de marfă şi îl aruncă în geamul microbuzului, căruia îi sparge geamul. Jurnaliştii de la CNN anunţă că un pasager a fost rănit.

VIDEO

Acuzaţii la poliţie

Poliţia din New York investighează incidentul care a avut loc la Brooklyn's Barclays Center în care a fost implicat starul irlandez al artelor marţiale mixte (UFC), Conor McGregor. Acesta este acuzat că ar fi creat haos după ce, împreună cu cei din anturajul său, ar fi pătruns în clădire printr-o intrare laterală şi ar fi atacat, în parcarea complexului, un microbuz în care se afla luptătorul rus Khabib Nurmagomedov dar şi alţi sportivi care urmau să plece. Tarik Sheppard, purtător de cuvânt al Poliţiei, a menţionat că oamenii legii analizează imaginile surprinse de camerele de luat vederi, dar că, deocamdată, nu s-au făcut arestări sau aplicate alte măsuri.

McGregor a mers de bunăvoie în sediul poliţiei din New York, la numai ore după incident, unde s-a predat. Directorul UFC, Dana White, a catalogat evenimentul drept "cel mai dezgustător lucru întâmplat în istoria companiei".

"E cel mai dezgustător lucru care s-a întâmplat în istoria companiei! Există un mandat de arestare pe numele lui Conor McGregor. Avionul său nu a putut decola. Nu a putut părăsi New York-ul. Este o mişcare proastă pentru cariera lui", a declarat Dana White, preşedintele UFC.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel