Data publicării:

Congresul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, la a XI-a ediție

Autor: DCNews Team | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Se desfășoară a XI-a ediție a Congresului Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București . 

A început joi, la Palatul Parlamentului, cu transmisie online pe platforma www.congresumf.ro, și continuă până sâmbătă inclusiv. 

Programul științific al Congresului UMFCD poate fi consultat pe: https://www.congresumf.ro/program/

Evenimentul este creditat cu 18 credite Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România, 24 ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor Stomatologi din România și 40 ore de educație Farmaceutică Continuă de Colegiul Farmaciștilor din România.

Astăzi, 27 octombrie 2023, ora 14.00, în Sala Nicolae Iorga, Palatul Parlamentului are loc CEREMONIA DE ACORDARE A TITLULUI DOCTOR HONORIS CAUSA pentru Andrew James Beynon (Olanda/Holland) și Mihnea Boștină (Noua Zeelandă /New Zeeland), arată informarea evenimentului. 

Posterele electronice vor avea o secţiune specială, dedicată, în cadrul programului acestei ediții şi vor putea fi consultate de către participanţi pe toată durata desfăşurării acestuia pe plasmele dedicate la Palatul Parlamentului.

La standul Editurii Universitare Carol Davila și la cel al Editurii Medicale au loc mai multe lansări de carte https://www.congresumf.ro/lansari-de-carte/

Anul acesta, Congresul găzduiește și o miniconferință a proiectului Alliance4Life, dedicate medicinei personalizate, cu 15 invitați din străinătate. Toți participanții la Congres sunt bineveniți și la acest eveniment.

Programul se găsește pe https://www.congresumf.ro/miniconferinta/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel