Data publicării:

Conflictul public din familia Schumacher escaladează: Acuzații de infidelitate și dovezi controversate

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Duelul declarațiilor între Cora Schumacher (47 de ani) și fostul ei soț, fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher (49 de ani), continuă să se intensifice.

Citește și: Victorie istorică la CJUE: România, obligată să recunoască schimbarea de gen a cetățenilor români transgender

Cora, care a fost căsătorită cu Ralf timp de 14 ani, a inițiat o nouă rundă de acuzații, aducând în prim-plan detalii din timpul căsătoriei lor, în contextul relației actuale a fostului său soț cu politicianul francez Étienne Bousquet-Cassagne (34 de ani). Potrivit Bild, conflictul dintre cei doi a luat o turnură personală, implicând acuzații de infidelitate și dezvăluiri potențial compromițătoare.

Conform sursei citate, Cora Schumacher, prin intermediul avocatului său, i-a trimis lui Ralf o scrisoare în care îl acuză de minciuni în interviurile recente pe care le-a acordat. Aceste declarații, descrise ca „de iubire”, îl au în centrul atenției pe Ralf și noul său partener, Étienne Bousquet-Cassagne, cu care acesta și-a oficializat relația în urmă cu trei luni.

În scrisoarea adresată fostului pilot de Formula 1, avocatul Corei afirmă că una dintre declarațiile făcute de Ralf în interviurile sale este „demonstrabil falsă”. În special, avocatul se referă la afirmația lui Ralf că i-a fost fidel Corei pe toată durata căsniciei lor. Cora susține acum că are dovezi care contrazic această declarație și că fostul ei soț ar fi avut relații extraconjugale cu persoane de același sex.

„Clienta noastră are numeroase dovezi că ați înșelat-o în timpul căsătoriei cu persoane de același sex. Vă asigurăm că am securizat chitanțele relevante”, se precizează în document. Deși nu este clar la ce dovezi exacte se referă Cora — fie că sunt fotografii, fie materiale video —, tensiunile dintre cei doi par să escaladeze rapid.

Ralf Schumacher, fratele mai mic al legendarului Michael Schumacher, a susținut întotdeauna că i-a fost „absolut fidel” Corei în timpul căsătoriei lor. Cu toate acestea, Cora pare decisă să prezinte dovezi care să demonstreze contrariul, fapt ce ar putea pune fostul pilot de Formula 1 într-o situație dificilă.

Relația dintre Ralf Schumacher și Étienne Bousquet-Cassagne

Pe 14 iulie, Ralf Schumacher și-a prezentat public relația cu Étienne Bousquet-Cassagne, un politician francez de origine croată. Cei doi formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar în interviurile recente, Étienne a vorbit deschis despre sentimentele sale pentru Ralf. „Îi iubesc chipul, îi iubesc caracterul, iubesc totul la el”, a declarat Étienne pentru RTL.

Ralf, în schimb, a discutat despre eșecul căsniciei sale cu Cora într-un interviu acordat unei reviste croate, menționând că visul său era să aibă o familie unită. „Într-o lume perfectă, te căsătorești, ai un copil și rămâi împreună toată viața. Acesta a fost și visul meu, dar nu a ieșit. Și nu sunt singurul din lume care este divorțat”, a declarat el.

Ralf și Cora Schumacher au fost căsătoriți timp de 14 ani, iar divorțul lor a fost finalizat în 2015. Din relația lor a rezultat un fiu, David Schumacher, în vârstă de 22 de ani, care urmează și el o carieră în motorsport. Ralf Schumacher a avut o carieră impresionantă în Formula 1, concurând pentru echipele Jordan, Williams și Toyota. În perioada 1997-2007, a participat la 182 de curse de Grand Prix, obținând șase victorii și 27 de clasări pe podium.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel