Concurenți X Factor, UMILIȚI de Loredana: I-aș fi îmbrăcat în polițiști, CATERINCĂ! Ristei: Am crezut că mă ia la MIȘTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Loredana a făcut mișto de o grupă a lui Florin Ristei, la X Factor. 

West Vlads a primit un val de critici din partea juraților de la X Factor. Cei doi au concurat separat în audiții, dar Florin Ristei i-a unit într-un grup. Cu toate astea, alegerea a părut să nu fie una prea bună. 

"Dacă aș fi fost la audiții nu ați fi terminat cântecul ăsta, v-aș fi oprit! Ceea ce mă deranjează e că a fost fals și că voi, care sunteți prieteni, îmi dați senzația că nu ați dat importanță acestui moment pe care-l aveți", le-a spus Ștefan Bănică Jr. 

"V-a dispărut șarmul pe care l-ați avut. Erați foarte simpatici, acum ați venit foarte crispați și îmi pare rău că ați avut o șansă. Vi s-a dat o șansă, efectiv, de care nu ați profitat. Tu în schimb, sigur te vei însura pentru că te-au văzut multe fete și parcă văd, la anul o să jucăm la nuntă. Eu aș fi făcut grupul ăsta pe umor, să fie puțin bufă toată apariția și autoironică. Cred că era foarte interesant! Puțin Streeptese, nu mult, dar cred că era un moment viral dacă făceați așa. Deci eu i-aș fi îmbrăcat în polițiști, cu bastoane, le-aș fi dat o piesă super caterincă", le-a spus Loredana. 

"Am crezut că ma ia la mișto"

Florin Ristei: Loredana mi-a sugerat să fi făcut un moment ușor funny, cu ei deghizați în polițiști, să facă streeptese, să scot comicul din situație. Prima dată am crezut că mă ia la mișto, dar chiar a continuat.

Loredana: Era show. I-aș fi dus într-o zonă în care să nu mai fiu atentă la armonizare. Le-aș fi rupt cămășile și aș fi fost sedusă de un show!

West Vlads nu a obținut niciun scaun în echipa lui Florin Ristei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel