Comunicat de presă - USLIP Iaşi
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

INVITAŢIE - DEZBATERE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019

Dorim să-i felicităm pentru accederea în turul 2 al alegerilor prezidenţiale pe cei doi candidaţi - domnul Klaus Werner Iohannis, respectiv doamna Viorica Dăncilă.

USLIP IAŞI, care reprezintă interesele a 9000 de membri de sindicat din învăţământul preuniversitar, la nivelul judeţului Iaşi, propune organizarea unei dezbateri tematice, online, pe pagina noastră de facebook "USLIP IAŞI NEWS", ce are aproximativ 40.000 de urmăritori, în special din zona educaţiei şi cu ramificaţii online în toate judeţele ţării. Transmisia va putea fi preluată şi de către posturile de televiziune din România, gratuit.

Locul pe care l-am ales pentru această confruntare de idei, viziuni, strategii, este unul cu puternice semnificaţii pentru Iaşi şi România - PALATUL CULTURII (din Iaşi).

Confruntarea între domnul Klaus Werner Iohannis şi doamna Viorica Dăncilă se va desfăşura la o dată stabilită de comun acord cu staff-urile celor doi candidaţi.

Temele pe care le propunem analizei sunt: EDUCAŢIA, SĂNĂTATEA, JUSTIŢIA, INFRASTRUCTURA ŞI POLITICA EXTERNĂ.

USLIP IAŞI garantează echidistanţa şi neutralitatea politică a organizaţiei noastre şi a moderatorilor. Amfitrionii acestui eveniment vor fi un profesor şi un medic.

Date de contact:
Preşedinte USLIP - Prof. Laviniu Lăcustă
Email: [email protected]

PREŞEDINTE USLIP IAŞI,
PROF. LAVINIU LĂCUSTĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel