Complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere şi Panoramic, scos la vânzare. Vezi prețul
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere şi Panoramic din staţiunea Olimp, cumpărat la începtul anului 2008 cu 30 de milioane de euro de către omul de afaceri Josef Goschy, este scos la vânzare.

Zeci de hoteluri şi alte spaţii de cazare de pe litoral sunt scoase la vânzare de către proprietari. În total, un număr de 45 de unităţi hoteliere, inclusiv pensiuni sau campinguri, cea mai ieftină ofertă fiind o pensiune în construcţie în Costineşti, cu 15 camere, pentru care preţul este de 70.000 de euro.

Complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere şi Panoramic din staţiunea Olimp este scos la vânzare pentru suma de 30 de milioane de euro, în condiţiile în care în 2012 proprietarul solicita 60 de milioane de euro.

Citește și: Care este cel mai bun hotel de afaceri din lume

Unităţile hoteliere sunt listate pe spatiicomerciale.ro, site specializat pe segmentul comercial lansat de portalul imobiliare.ro.

Şi Hotel Onix din staţiunea Cap Aurora, deţinut tot de Goschy, cu 237 camere este de vânzare, proprietarul solicitând 5,2 milioane de euro.

La un preţ de 3,2 milioane de euro este scos la vânzare un hotel de patru stele, cu 110 camere, şi 4 vile în Venus, în timp ce pentru Hotel Corina, tot din Venus, cu peste 100 de camere, preţul solicitat este de aproape 1,7 milioane de euro.

Citește și: Cum i se par prețurile din Mamaia unui român stabilit la New York

Peste 1 milion de euro vor să obţină proprietarii din vânzare unor hoteluri din Constanţa, zona I.C. Brătianu - 1,49 milioane de euro (24 de camere), Eforie Nord (30 de camere, 1,2 milioane euro; 73 camere - 1,1 milioane euro şi 35 camere - 1,15 milioane euro).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel