Comisia pentru Dezvoltare Regională din PE a aprobat opinia privind normele financiare aplicabile bugetului general al UE
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 05 dec 2022, 14:43
WhatsApp
Sursa foto: Facebook pnl.ro
Sursa foto: Facebook pnl.ro
Comisia de Dezvoltare Regională a aprobat în unanimitate opinia privind normele financiare aplicabile bugetului general al Uniunii (reformare).

"În calitate de raportor, acest vot covârșitor reprezintă un adevărat succes! Deși a fost un raport eminamente tehnic am încercat prin amendamentele depuse și prin compromisurile care au fost propuse să venim cu sublinierea necesității unei simplificări a procedurilor.

Prin această opinie am cerut o protecție mai mare bugetului Uniunii împotriva fraudei, corupției, conflictelor de interese, dublei finanțări și a altor nereguli. De asemenea am surprins importanța stocării electronice a datelor și accesul la un sistem informatic integrat, care ar crește gradul de transparență la nivelul Uniunii Europene, dar și gradul de încredere a cetățenilor în cheltuielile publice realizate din bani europeni. Le mulțumesc colegilor pentru colaborare și votul pozitiv,  a declarat liberalul Daniel Buda, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?