"Comentau de el pe Facebook: "Moșul, moșul". Dana Rogoz, despre diferența de vârstă de 18 ani dintre ea și soțul ei: Și eu aș fi judecat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dana Rogoz
Sursa foto: Facebook Dana Rogoz
Dana Rogoz a vorbit, recent, despre diferență de vârstă de 18 ani dintre ea și soțul ei.

”Au trecut anii, dar cei doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: `Moșul, moșul`. El râde și acum. Eu le spun tuturor prietenilor mei, ‘Vedeți că foarte curând ajung la vârsta la care el era considerat moșul`. Ne permitem să facem aceste glume pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-a făcut calculele astea și cumva a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje”, a declarat Dana Rogoz în emisiunea La Măruță.

Actrița nu îi judecă pe cei care i-au criticat relația cu Radu. Este de părere că poate și ea ar fi făcut același lucru și nu ar fi văzut cu ochi buni o relație în care diferența de vârstă este atât de mare.

”Pe vremea aia, eram cu toții mai rigizi. Cei care îl cunoșteau nu puneau la îndoială faptul că e ceva serios și că noi ne iubim, că e ceva asumat. Cei care nu îl cunoșteau aveau prejudecăți. Și de o parte și de alta. Și în viața lui spuneau, ”Băi, e prea tânără. La vară o să își găsească pe unul”. N-am avut nicio problemă. Real, și eu aș fi judecat, dacă nu mi s-ar fi întâmplat să trăiesc nebunia asta. Aș fi judecat la vârsta respectivă. Dar m-am maturizat și am înțeles că viața nu e ca în telenovele sau ce am fost noi educați la vremea respectivă. E mult mai complexă și alte criterii contează. Acum, nu judec niciun fel de relație. Cred că este o chestie de șansă să găsești omul acela”, a mai spus Dana Rogoz, scrie spynews.ro.

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru soțul ei, la 10 ani de la căsătorie

Pe 10 iulie, actrița a ţinut să împărtăşească fanilor o ocazie specială: 10 ani de când ea şi Radu Dragomir au spus DA la Starea Civilă. 

În urmă cu 10 ani, Dana Rogoz și Radu Dragomir pășeau în fața Stării Civile și se căsătoreau. Astăzi se împlinește un deceniu de când cei doi au hotărât să-şi unească destinele, prilej cu care actrița a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Dana Rogoz a publicat o imagine pe Instagram și le-a spus fanilor ei ce reprezintă pentru ea ziua de 10 iulie. Vedeta a postat mai multe imagini de la cununia civilă și a ținut să-i facă o declarație de dragoste partenerului său de viață.

”Azi se împlinesc 10 ani de la cununia civila. 10 ani de când am spus DA și am început să mă semnez cu „Dana Dragomir”. Radu, îmi doresc să spunem DA unei vieți minunate împreuna și ăn continuare! Te iubesc!”, a scris Dana Rogoz într-o postare pe Instagram.

S-au cunoscut la filmările serialului "La Bloc"

Între Dana Rogoz și Radu Dragomir e o diferență de 18 ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să-și declare iubire unul celuilalt şi să întemeieze o familie. Vedeta a povestit anul trecut într-un podcast cum și-a cunoscut soțul, tatăl celor doi copii ai săi. Aceștia s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului ”La Bloc”, dar nu a fost dragoste la prima vedere. În acel moment, Radu Dragomir era căsătorit cu fosta soție și avea un copil, iar Dana era într-o relație. După doi ani de filmări și după ce s-au despărțit de partenerii lor, Dana și Radu au decis să-și dea o șansă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel