Comasarea alegerilor, de la totul la nimic. Chirieac - Ciuvică: În înalta înțelepciune, asta a zis și dl. Iohannis/ Uite un om înțelept
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Află ce precizări au făcut analistul politic Bogdan Chirieac și jurnalistul Mugur Ciuvică despre comasarea alegerilor, în cadrul emisiunii ” Miercurea Neagră ”.

„Vreau să văd, ca expert în entitatea telefonică, acum o săptămână toată lumea dădea ca sigură comasarea, acum toată lumea dă ca sigură, toată lumea autorizată, credeți-mă că am folosit și eu micul meu telefon, dă ca total nesigură comasarea. Nu e hotărâtă entitatea telefonică sau le-a spus: 'domnule, faceți cum vreți, că știm noi ce să facem' ”, a precizat analistul politic Bogdan Chirieac.

„Cred că nu e foarte interesată de subiect entitatea, sincer să fiu, nu sunt atât de arogant încât să mă pun pe același plan cu entitățile diverse, da până n-au adus subiectul discuției, că ei l-au adus acum vreo lună sau când au început cu comasarea, nici eu, dar cred că nimeni nu era, cumva nu fremăta de curiozitate dacă e comasare sau nu-i comasare. Ei au adus comasarea în discuție, am vorbit și noi aici despre ea, pentru că ei au adus-o în discuție.

Eu vă spuneam că e o chestie care se poate face, nu e o chestie care să aibă chestii foarte bune sau chestii foarte rele. Are avantaje și dezavantaje, se poate face sau nu se poate face în funcție de ce vor decide ei. De altfel, în înalta sa înțelepciune, cred că și dl. Iohannis v-a zis cam același lucru, nu? Acum vreo săptămână”, a spus președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică.

Economie prin comasare

„A zis că dânsul vrea să economisească bani”, a intervenit Bogdan Chirieac.

„Cred că a zis ceva și de bani poate, dar a zis că dacă se înțeleg s-o facă, dacă nu se înțeleg, să n-o facă”, a menționat Mugur Ciuvică.

„Eu am reținut asta cu economia și m-am gândit: 'uite un om înțelept', că banii economisiți de la alegeri îi folosește dânsul pentru vacanțe, pentru sejururi. Am înțeles că trebuie să plece, am înțeles ca e program oficial”, a mai precizat Bogdan Chirieac.

„Eu n-am înțeles asta, de plecat, dacă vrea să plece, o să plece. Cu atât mai puțin eu, dar nu că eu, chiar nimeni nu-l poate opri pe dl. Iohannis de la sejururi și le organizează acolo și se duce în condițiile cele mai bune posibile, de șapte stele.

Cu comasarea am văzut și eu că nu se înțeleg. Ce sunt eu aproape sigur e că până la urmă se vor înțelege într-un fel sau altul, cu comasare sau fără comasare, în sensul în care n-o să se întâmple cutremure, nu se rupe nicio coaliție, n-are cum să se rupă. Dacă se rupe coaliția, atunci văd o intervenție în forță a procurorilor. Abia dacă se rupe coaliția o să vedem acțiuni de pedepsire a celor care produc destabilizare în România”, a conchis Mugur Ciuvică.

Urmărește emisiunea completă aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel