Coji portocale, întrebuinţări la care nu te-ai fi gândit
Coaja de portocală rasă poate fi folosită pentru aromatizarea preparatelor pe bază de carne. De asemenea, coaja de portocală mai are şi alte întrebuinţări inedite.
Astfel poţi împrospăta mirosul din casă cu ajutorul cojilor de portocale. Umple un bol cu coji și pune-l pe calorifer ori în apropierea unei surse de căldură. Pe măsură ce acestea se vor usca, vor emana un miros plăcut.
Fă coji deshidratate pentru a decora tortul și prăjiturile homemade. Tot ce trebuie să faci este să introduci cojile la cuptor, într-o tavă, și să le lași până când sunt uscate complet.
[citeste si]
Potrivit realitatea.net, cojile deshidratate pot fi folosite și pentru a da o aromă aparte ceaiului.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol