Coita, după bucuria lui Cîțu: E oficial! Îi cer să mă primească și pe mine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Alexandru Coita i-a transmis un mesaj lui Florin Cîțu, după bucuria manifestată. 

Mesajul vine după ce Florin Cîțu s-a arătat încântat de comunicatul INS, din care aflăm că "produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 2,4% pe seria brută şi cu 2,7% pe seria ajustată sezonier".

 "E oficial! Îi cer lui Cîțu să mă primească și pe mine pe norișorul pufos de iluzii și copilărisme pe care plutește de când s-a instalat în scaunul de Ministru. Trebuie să fie tare frumos atunci când totul e „FANTASTIC", faci mereu o treabă „SUPER-BUNĂ" și ești mereu „MULȚUMIT." Vreau și eu! De fapt, haideți cu toții în lumea magică a lui Florin Cîțu.

Vezi și: Cîţu EXULTĂ după anunţul INS privind creşterea economică. Atac la Ciolacu şi Budăi

"În lumea REALĂ, treburile nu arată deloc bine"

Doar că până, atunci, aici, jos, în lumea REALĂ, treburile nu arată deloc bine. Creșterea anunțată de INS pentru primul trimestru este de fapt una SCĂZUTĂ, ținând cont că starea de urgență a avut un impact doar în ultimele două săptămâni ale trimestrului, că am avut o iarnă blândă, în care economia a putut funcționa peste capacitatea iernilor din alți ani.

Față de o țintă de creștere de 3,8% pentru anul în curs înainte de COVID, să începi 2020 cu o creștere anualizată de 2,4% nu este deloc FANTASTIC. Ba dimpotrivă, este chiar rău. Este ca și cum te-ai arunca cu parașuta de la o înălțime joasă. Doar că Florin Cîțu nu are nevoie de parașută. El sfidează legile fizicii: plutește, în timp ce noi restul suntem în picaj", a scris Alexandru Coita pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel