România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 14 oct, 20:53
Coita a primit rezultatul testului Covid-19. ”M-am consultat cu specialiști”
Alexandru Ion Coita, preşedintele Partidului Republican din România
Alex Coita, președintele Partidului Republican din România, a primit rezultatul testului COVID-19. În exclusivitate pentru DCNews, a vorbit despre măsurile ce ar trebui luate în România în contextul pandemiei.

În cursul zilei de marți, Alex Coita a dezvăluit că a aflat înainte să intre în direct că este „contact Covid”.

„M-am consultat ulterior cu specialiști și, conform definiției, nu sunt contact direct. Cu toate acestea, am făcut testul. În această după-amiază, am primit rezultatul: negativ”, a spus, miercuri seară, Alex Coita în exclusivitate pentru DCNews

Întrebat ce măsuri ar trebui luate urgent în România, în contextul în care numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19) crește de la o zi la alta, Alex Coita a făcut următoarele precizări: „Chiar dacă supăr pe mulți, la cum cresc cazurile, situația e dramatică. Și Iohannis și cei din PNL știu acest lucru. E clar că o să intrăm, în noiembrie-decembrie, cu un număr foarte mare de cazuri și este posibil să avem un vârf chiar în apropierea alegerilor parlamentare. Probabil, cea mai bună soluție este să se mai închidă tot o lună de zile, pentru a se calma răspândirea comunitară. Evident, nu este o soluție care să-mi placă. Nici mie, nici nimănui. E posibil un lockdown în Capitală. Ar putea fi o soluție locală.”

„Noi am cerut încă din iulie să fie luate măsuri pentru a fi prevenită răspândirea comunitară accelerată, pentru a nu ajunge în situația de acum. La câte cazuri putem ajunge ajunge pe zi? 5.000? 10.000? Deja e foarte gravă situația”, a subliniat președintele Partidului Republican.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro