Codrin Ștefănescu, pariu cu Bogdan Chirieac și Radu Tudor: Am CÂȘTIGAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu
Codrin Ștefănescu spune că a câștigat două pariuri: unul cu Bogdan Chirieac și altul cu Radu Tudor. 

"Vă aduc aminte că dumneavoastră(Radu Tudor-n.r) și Bogdan Chirieac ați pierdut un pariu cu mine. Țineți minte? Ați spus că sunteți sceptic că legile justiției vor ajunge în Parlament și a fost exact cum v-am zis: marți și miercuri au început să se discute. Bogdan Chirieac a pierdut pariul cu mine când a spus că nu o să ne înțelegem cu cei de la Sanitas și uitați că lucrurile au intrat pe făgașul normal. Dumnevoastră și domnul Chirieac trebuie să mă scoateți la masă. Mai fac un pariu: S-a spus că sunt multe salarii plătite la negru și o să vedeți raportul pe care îl face Olguța Vasilescu în ianuarie. Din ianuarie, 50 % dintre ele vor fi salarii normale," a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3. 

Radu Tudor nu a fost de acord cu cele spuse de Codrin Ștefănescu, referitor la eliminarea evaziunii fiscale prin scăderea numărului de salarii plătite la negru. 

"S-a mărit salariul minim, vor fi mai mulți la negru. Ce credeți că patronii vor fi așa entuziaști?" a întrebat Radu Tudor. 

Codrin Ștefănescu a continuat și a spus că mizează că angajații nu vor dori să-și piardă posibilitatea de a primi pensii decente și de aceea nu vor mai dori salarii plătite la negru. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel