Codlea: Accident rutier pe DN1 și multe injurii la adresa celor care filmau
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
accident
accident

Un accident rutier spectaculos a avut loc în noaptea de 20 spre 21 august pe DN1 într-o curbă pe raza localității Codlea. Pe fondul consumului de alcool și al vitezei, două maşini s-au tamponat, unul dintre autoturisme părăsind carosabilul şi sărind pe trotuar. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă ocupanții mașinii care a rămas pe carosabil au devenit violenți și au trecut la amenințări la adresa celor care înregistrau evenimentele de la locul accidentului.

În urma producerii accidentului, ambele autovehicule au fost grav avariate. Deși acea zonă din Codlea, unde a avut loc accidentul, este intens circulată de pietoni, înclusiv la ore târzii în noapte, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

În mașina rămasă pe carosabil, se pare că se aflau rude și colegi ai primarului liberal din Codlea. Aceștia au devenit violenți și au trecut la amenințări, în momentul apariţiei camerei de filmat, susține Erwin Albu, pe blogul său.

Acesta menționează că martorii de la faţa locului au exprimat suspiciuni cu privire la declaraţiile ocupanţilor uneia dintre maşini, cu privire la persoana care se afla la volan în momentul incidentului. Există suspiciunea că tocmai cel mai scandalagiu dintre ei, rudă a primarului nou ales, aflat puternic sub influenţa alcoolului şi vizibil deranjat de o simplă documentare video, se afla la volanul acelui autovehicul.

Poliţia va face cercetări în continuare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel