Codin Maticiuc: La Bamboo, omor an de an
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
FOTO: http://codinmaticiuc.ro/
FOTO: http://codinmaticiuc.ro/
Codin Maticiuc explică într-un articol de ce clubul Bamboo este unul apreciat de tinerii cu dare de mână. În opinia lui, clubul a ridicat standardele vieții de noapte din România, iar în fiecare an la redeschidere "era omor", referindu-se la mulțimea de oameni care dorea să ia parte la eveniment. 

Iată ce scrie Codin Maticiuc într-un articol publicat pe blogul său pe data de 25 iulie a anului trecut:

"Eu sunt bambooist. Adică sunt fan al clubului Bamboo deși nu merg des. Știu că acest termen a căpătat o conotație peiorativă, dar asta este total pe nedrept. Acest club, devenit un cunoscut brand românesc, este inventat, susținut și reinventat de un băiat italian care e mai român decât mulți români pe care eu îi cunosc.

Acest club a ridicat standardele night-life-ului din acestă țară. Toate celelalte cluburi de top din România n-ar fi ținut ștacheta atât de sus dacă n-ar fi existat Bamboo, acesta din urmă fiind și cel mai longeviv club românesc.

Îmi amintesc cum era omor an de an la redeschiderea Bamboo doar ca să vedem ce a mai adus nou în materie de entertainment și design nebunul de italian," a scris Codin Maticiuc pe blogul său. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel