Data actualizării:
Data publicării:

Cod Galben de vânt puternic. Radu Ilea, meteorolog ANM: Vor fi viteze de 55-65 de kilometri pe oră

Autor: Doinița Manic | Categorie: Vremea
WhatsApp
Cod Galben de vânt puternic. Radu Ilea, meteorolog ANM: Vom avea intensificări ale vântului începând de astă noapte / Foto: Pixabay
Cod Galben de vânt puternic. Radu Ilea, meteorolog ANM: Vom avea intensificări ale vântului începând de astă noapte / Foto: Pixabay
Radu Ilea, meteorolog ANM, a spus cum va fi vremea în zilele următoare.

România se va afla sub avertizarea de Cod Galben de vânt puternic începând cu ora 22:00. Radu Ilea, meteorolog ANM, a venit cu mai multe detalii despre zonele care vor fi afectate.

"Încă nu suntem sub incidența acestei avertizări meteorologice, ci începând din această seară de la ora 22:00, până în data de 4 noiembrie la ora 03:00 dimineața. Vom avea intensificări ale vântului începând de astă noapte, deci noaptea de joi spre vineri, în Banat și Crișana, dar și în Maramureș și vestul Carpaților Meridionali, apoi treptat vor fi intensificări de vânt și în Transilvania, Moldova și restul Carpaților Meridionali.

Vor fi viteze în general de 55-65 de kilometri pe oră, iar la peste 1.700 de metri altitudine, rafalele vor fi de 80 până la 110 kilometri pe oră. De asemenea, de remarcat este și faptul că vor fi intensificări ale vântului și în Dobrogea, și în celelalte zone de munte, iar în jumătatea vestică a țării vor fi averse și cu cantități pe arii restrânse de 15-25 litri pe metru pătrat" a explicat Radu Ilea, meteorolog ANM, la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel