Coaste de miel, scoase din baiț, făcute pe grătar. Rețeta pilotului Osiceanu
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Coaste de miel, scoase din baiț, făcute pe grătar. Rețeta pilotului Osiceanu
Coaste de miel, scoase din baiț, făcute pe grătar. Rețeta pilotului Osiceanu
Pilotul Cezar Osiceanu vă invită să gătiți coaste de miel de Paști 2021.

Coastele de miel, scoase din baiț, se fac pe grătar având grijă să le întoarcem pe o parte și pe alta cam la 3-4 minute și le stropim, la final, cu un pic de zeamă de lămâie. Le punem în tavă și așezăm lângă ele cartofi noi tăiați în patru cu câțiva căței de usturoi tăiați felii.

Luăm un pic de zeamă de la pulpele de miel pregătite la cuptor și o turnăm peste. Adăugăm piper, cuișoare și cimbru și băgăm tava la cuptor pentru 15 minute la foc mediu. La friptura de miel se face un sos minunat din iaurt de capră, amestecat cu mărar, usturoi pisat și un pic de mentă.

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Friptură de miel, bună pentru Paști 2021. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel