Coadă uriașă la un mall București pentru promoții la tigăi și electrocasnice
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
La prima oră a dimineții, în fața magazinului Flanco din AFI Palace Cotroceni, s-a format o coadă interminabilă, care a atras atenția nu doar a cumpărătorilor obișnuiți, ci și a curioșilor.

La prima oră a dimineții, în fața magazinului Flanco, s-a format o coadă interminabilă, care a atras atenția nu doar a cumpărătorilor obișnuiți, ci și a curioșilor.

Cauza acestei aglomerații neașteptate? Redeschiderea magazinului Flanco într-un format nou, sub numele de „Flanco Smart Discounter”. În campania de publicitate a acestora vedem că sunt promise schimbări în experiența de cumpărături a clienților, prețurile și serviciile urmând a fi ajustate conform preferințelor și necesităților acestora.

Și, se pare că bucureștenii au răspuns prompt. Mulți s-au adunat încă de dimineață, cu ore înainte ca magazinul să-și deschidă porțile, cu speranța de a profita de reducerile substanțiale la produsele electrocasnice și la tigăi.

Ne putem aștepta la cozi asemănătoare în mai multe orașe, întrucât Flanco ar urma să introducă acest concept în 10 magazinele ale sale.

Până în 2026, Flanco vrea să extindă proiectul în alte 70 de locații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel