CNAIR trei oferte pentru Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit trei oferte pentru elaborarea Studiului de fezabilitate şi a Proiectului Tehnic pentru Drumul Expres Craiova - Târgu Jiu, potrivit unui comunicat al Companiei.

"Astăzi, 20 iunie 2019, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului: "Elaborare Studiu de fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru obiectivul Drum Expres Craiova - Târgu Jiu ". În cadrul acestei proceduri ofertele au fost depuse de către următorii ofertanţi: Asocierea Egis Romania SA - Search Corporation SRL; Asocierea Irimat Cons SRL - Italrom Inginerie Internationala; TPF Inginerie SRL", se menţionează în comunicat.

În conformitate cu prevederile caietului de sarcini, viitorul prestator va avea următoarele obligaţii: elaborarea Studiului de Fezabilitate; elaborarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) şi acordarea de asistenţă tehnică până la obţinerea autorizaţiei de construcţie de către Autoritatea Contractantă; elaborarea Proiectului Tehnic de Execuţie (PTE).

Durata contractului a fost stabilită la 24 luni. Drumul Expres Craiova - Târgu Jiu va avea o lungime de 101 km, din care 73 km pe raza judeţului Gorj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel