Urmărește emisiunea live
Cluj. Medic, găsit mort cu o seringă înfiptă în inimă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Un medic veterinar a fost găsit mort, în mașina de serviciu, cu o seringă înfiptă în piept.

Totul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de o săptămână, în zona unui depozit farmaceutic de pe strada Câmpului din Cluj-Napoca.

Se pare că bărbatul a folosit o substanţă de eutansiere a patrupedelor pentru a își pune capăt zilelor.

"La data de 19 octombrie a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe un teren viran, în zona străzii Câmpului, a fost găsit un bărbat decedat într-un autoturism. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, pentru a cerceta împrejurările în care a survenit decesul bărbatului. La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost observate urme de agresiune. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei exacte a  decesului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului. În cauză a fost inregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj", a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Conform presei locale, un motiv al sinuciderii sale ar putea fi acela că medicul a ajuns pe culmile disperării după ce, în seara precedentă, şi-a uitat încasările în maşină, aproximativ 10.000 de lei, iar a doua zi s-a trezit cu autoturismul spart şi fără bani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel