Cluburile din Liga I ar putea fi sancţionate pentru neîntreţinerea gazoanelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Juan Salamanca - Pexels
Juan Salamanca - Pexels
Cluburile din Liga I ar putea fi sancţionate cu reţinerea unei cote din drepturile TV pentru neîntreţinerea gazoanelor, o decizie urmând a fi luată în cadrul următoarei Adunări Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

Multe meciuri din Liga I s-au disputat pe terenuri îngheţate în ultimele luni, deşi cluburile au obligaţia de a porni sistemele de încălzire a gazoanelor în condiţii meteo nefavorabile.

"Vom discuta la următoarea Adunare Generală despre posibilitatea ca acele cluburi care nu respectă standardele care ţin de gazon să fie sancţionate chiar prin reţinerea unei cote din drepturile TV. În perioada următoare vom solicita fiecărui club să îşi desemneze un expert pentru gazon şi chiar să aducem experţi din afară pentru a se remedia problemele legate de suprafeţele de joc", a afirmat oficialul LPF.

Secretarul general a precizat că va solicita Ministerului Sănătăţii să permită accesul suporterilor pe stadioane încă din faza play-off/play-out a Ligii I, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel