Data publicării:

Club celebru de fotbal vândut unui american. Tranzacție parafată

Autor: Bogdan Bolojan | Categorie: Sport
WhatsApp
Vânzarea clubului de fotbal Olympique Marseille omului de afaceri american Frank McCourt a fost semnată luni la Paris, a anunțat serviciul de comunicare al noului proprietar. 

Venirea lui Frank McCourt marchează debutul unei noi ere și finalul epocii Louis-Dreyfus, familia care a deținut Olympique Marseille timp de 20 de ani.

Consilierii fostei proprietare, Margarita Louis-Dreyfus, și cei ai echipei McCourt s-au reunit în cabinetul avocaților newyorkezi Sullivan și Cromwell, pe rue Goujon, în apropiere de Champs-Elysees, potrivit cotidianului La Provence.

În același timp, președintele ales de McCourt, omul de afaceri francez Jacques-Henri Eyraud, a preluat funcția la centrul de antrenament La Commanderie, unde a ajuns la ora locală 13,00 într-o moto-taxi, precizează AFP, citat de Agerpres. 

Duo-ul McCourt-Eyraud caută în primul rând să întărească structura clubului cu un nou director sportiv și un director însărcinat cu finanțele și marketingul.

Pe plan sportiv, McCourt ar putea încerca să ofere un jucător de prestigiu în mercato de iarnă și poate un antrenor mai târziu, pentru sezonul următor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel