Urmărește emisiunea live
Clotilde Armand, la incendiu ca la carnaval. Bulai: Vorbim de un personaj care caută mereu să fie controversat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Foto: Captură video Antena 3 CNN via Antena3.ro
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Foto: Captură video Antena 3 CNN via Antena3.ro
Sociologul Alfred Bulai a comentat imaginile din această săptămână de la un incendiu din Sectorul 1, unde primarul Clotilde Armand s-a prezentat în uniformă de pompier.

Acoperișul unui apartament de tip penthouse de pe Șoseaua Nordului din București a luat foc în această săptămână, dar din fericire incendiul nu s-a finalizat cu o tragedie.

Primarul Clotilde Armand a venit la fața locului, unde s-a îmbrăcat în uniformă de pompieri și a făcut ulterior declarații.

Clotilde Armand s-a folosit de incident în scop politic, acuzând fostele administrații de cele întâmplate.

În cadrul emisiunii Nod în Papură, profesorul și sociologul Alfred Bulai a comentat „ținuta” primăriței de la 1. Bulai consideră că edilul Clotilde Armand urmărește intenționat să se plaseze în zona controversată.

Ținuta adoptată de aceasta, a amintit totodată și de carnavalele organizate de Radu Mazăre în Constanța și Mamaia.

„În general Clotilde Armand e un personaj politic care vrea să fie controversat. Ea și-a propus acest lucru prin replici și diferite acțiuni care să pară năstrușnice și care atrag atenția unui gen de public. Ea are un tipar de votanți. Un om poate fi haios, dar până la un punct. Când sunt chestiuni dramatice nu trebuie să faci așa ceva”, a precizat Alfred Bulai.

„Diferența la nivel politic dintre ea și Mazăre e că Radu Mazăre a făcut o groază de lucruri în Constanța și Mamaia, indiferent de toate problemele sale legale. În vremea lui Mazăre au crescut spectaculos Constanța și mai ales Mamaia. Sigur, e adevărat și pentru că se schimbase legea iar primăriile au beneficiat de mult mai mulți bani”, a mai adăugat profesorul Alfred Bulai.

Emisiunea integrală Nod în Papură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel