Clotilde Armand începe anul cu stângul. Protest în Sectorul 1: Veniți alături de noi să ne exprimăm împotriva acestui primar mincinos și nepăsător!
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Clotilde Armand începe anul cu stângul. 

Luni va fi protest în Sectorul 1, anunță PNL, după ce, cu doar două zile înainte de începerea școlilor, Romsilva însoțită de poliția română, a blocat 300 de metri de drum pentru a interzice accesul pe una dintre cele două intrări în cartierul Greenfield, restul până la 1.700 de metri cât are strada Vadul Moldovei rămânând deschiși accesului public și traficului auto. 

„Un nou an, aceeași Armand primarul “Degeaba”! Clotilde Armand își bate joc din nou de cetățenii Sectorului 1 și dă dovadă de rea credință în exercitarea funcției publice! Armand a avut doi ani de zile să facă o simplă cerere către Romsilva.

Primarul Sectorului 1 are mandat din partea Consiliului General și Consiliului Local al Sectorului 1 pentru a cere preluarea Drumului Vadu Moldovei de la Romsilva, prin hotărârile:-> HCGMB 218/2017, -> HCLS1 278/2017 și -> HCLS1 1/2018.

Din 2020 primărița Armand refuză aplicarea legii și a unor hotărâri de consiliu în vigoare. Mai era nevoie DOAR de cererea primarului Armand.

Blocajul a fost totdeauna la persoana primarului Clotilde Armand care una promitea cetățenilor în campanie și fix invers a făcut de când e primar… Armand a promis celor din Greenfield că va amenaja și deschide drumul, dar a ales să-i mintă și îi ține în praf și gropi de atunci. PNL Sector 1 a fost tot timpul susținătorul preluării și deschiderii acestui drum de interes public local, drept dovadă că în bugetul primăriei pentru 2022, consilierii PNL sunt cei care au inclus amendamentul pentru preluarea drumului. Acest amendament însă nu a fost votat de USR.

Veniți alături de noi în a protesta împotriva acestui primar mincinos și nepăsător! Dacă Armand nu face acea cerere, o vom face noi, Consilierii PNL. Rușine Armand!”, a transmis PNL Sector 1.

VEZI ȘI: Nebunie în Greenfield: Mii de oameni, blocați în Sectorul 1. „Situația actuală e rezultatul pasivității lui Nicușor Dan care refuză să finalizeze demersurile pentru deblocare”

Compania IMPACT Developer & Contractor spune că a făcut toate demersurile legale, administrative și financiare pentru a asigura accesul facil al publicului pe drumul Vadul Moldovei, demersuri zădărnicite de pasivitatea Primăriei Generale a Bucureștiului. Blocarea de către RNP - Romsilva a drumului Vadul Moldovei afectează direct drepturile celor peste 6.500 de cetățeni ai Municipiului București ce locuiesc în împrejurimi. Citiți continuarea aici - https://www.dcnews.ro/nebunie-in-greenfield-mii-de-oameni-blocati-in-sectorul-1-situatia-actuala-e-rezultatul-pasivitatii-primarului-general-care-refuza-sa-finalizeze-demersurile-pentru-deblocare_901005.html

 

VEZI ȘI: Clotilde Armand blochează drumul locuitorilor din Greenfield. PNL caută voturi pentru spargerea blocadei - https://www.dcnews.ro/clotilde-armand-blocheaza-drumul-locuitorilor-din-greenfield-pnl-cauta-voturi-pentru-spargerea-blocadei_900956.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel