Claudiu Năsui, informații din Ministerul Economiei: Se întâmplă în spatele cortinei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Claudiu Năsui spune ce se întâmplă în spatele cortinei la Ministerul Economiei. Foto: Crişan Andreescu
Claudiu Năsui spune ce se întâmplă în spatele cortinei la Ministerul Economiei. Foto: Crişan Andreescu
Claudiu Năsui, ministrul Economiei, a spus ce se întâmplă în spatele cortinei, într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS. 

Întrebat cum arată fotografia momentului în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui a spus ce se întâmplă în spatele cortinei. 

"Fotografia momentului este cea a încă trei ministere care au fost alipite şi care nu funcţionează încă perfect unitar. Este unul dintre lucrurile la care lucrăm şi care se fac în spatele cortinei, care nu se văd. Se văd doar prin lucruri indirecte. Odată ce ministerul funcţionează bine în integralitatea lui, lucrurile se fac eficient. Deocamdată sunt trei ministere alipite şi una din priorităţi este să le facem să funcţioneze ca un tot coerent. Adică cine face scheme de ajutor de stat să facă în toate zonele, nu separat. 

Un element de noutate pe care vrem să îl aducem şi pe care am început să îl aducem deja este faptul că acest minister trebuie să facă debirocratizare. Este un termen care s-a tot spus, dar nu s-au făcut multe lucruri în sensul ăsta. Noi am insistat pentru asta!", a spus Claudiu Năsui în exclusivitate la DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel