Claudia Țapardel, o nouă emisiune la DCNews,”Interviuri care inspiră”. Povestea și experiența de viață ale unor personalități marcante, dezvăluite în interviuri excepționale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Claudia Țapardel va realiza o nouă emisiune la DCNews.ro și DCNewsTV.ro. 

Emisiunea se va numi ”Interviuri care inspiră”, difuzată începând cu 16 mai în fiecare duminica, la ora 14.00. Mai multe detalii despre noul concept de emisiune aflați din interviul de mai jos, acordat de realizatoarea emisiunii, Claudia Țapardel: 

2. -imagine fara descriere- (logo-interviuri-care-inspira_99777800.jpg)

Care este profilul oamenilor care inspiră, invitații emisiunii? 

Claudia Țapardel, realizatoare ”Interviuri care inspiră”: Emisiunea se va numi “Interviuri care inspiră” și îmi doresc să aduc în fața publicului oameni inspiraționali și aspiraționali, care inspiră, care motivează, care emotionează, care ne provoacă să ne depășim limitele, să fim mai buni, mai încrezători în forțele proprii, să ne deschidem mintea și sufletul.

Invitații mei sunt personalități marcante din România și nu numai, fie că sunt antreprenori de succes, sportivi, artiști, politicieni sau oameni care au reușit în ciuda tuturor blocajelor și dificultăților să realizeze lucruri extraordinare.

Care este scopul emisiunii ”Interviuri care inspiră”?

Claudia Țapardel, realizatoare ”Interviuri care inspiră”:  Îmi doresc enorm de mult ca această emisiune să inspire oamenii. De aceea, pe parcursul interviului, îi îndemn pe invitați să vorbească despre tot ceea ce simt ce este important să transmită publicului, despre povestea lor cea reală, autentică, din spatele numelui sau poziției pe care o dețin.

Veți urmări interviuri degajate, relaxate, în care invitatul, dezbrăcat de haina oficială, își dezvăluie povestea, cu experiențele și lecțiile învățate, parcursul drumului până la succes, eșecuri, realizări, conștientizări.

Cum v-ați gândit la acest concept de emisiune și de ce acum? 

Claudia Țapardel, realizatoare ”Interviuri care inspiră”: Este o perioadă dificilă pentru toată lumea, marcată de incertitudine și de teamă, și îmi doresc să realizez o emisiune care să ofere oportunitatea publicului de se inspira din discuțiile, polemicile și poveștile prezentate în cadrul interviurilor pentru a-și găsi motivația, a găsi soluții la anumite probleme care îi preocupă, poate chiar de a descoperi un nou drum, o nouă direcție în viață, o nouă orientare profesională sau o nouă pasiune.

Veți inspira prin invitați și prin interviurile realizate, la rândul dvs. Este și un cadou de suflet pentru telespectatori? 

Claudia Țapardel, realizatoare ”Interviuri care inspiră”: Aș putea spune că această emisiune relevă o altă parte a personalității mele mai puțin cunoscută în spațiul public.

Întotdeauna mi-am dorit să-i motivez pe oameni, să-i responsabilizez, să-i determin să treacă dincolo de barierele proprii sau cele impuse de societate și, în același timp, să ofer oamenilor și altceva, dincolo de a activitatea și proiectele mele politice, ceva mult mai profund” 

Sper să reușesc acest lucru prin emisiunea ”Interviuri care inspiră”, prin aceste discuții simple, purtate “de la suflet la suflet”, cu invitați mei.”

Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 14:00, dar și în reluare, la ora 20:00. Prima emisiune va fi difuzată duminică, 16 mai. 

Scopul emisiunii ”Interviuri care inspiră”

”Emisiunea are ca scop să inspire publicul, să motiveze, să ofere soluții (tips & tricks – sfaturi practice) la diverse probleme economice, sociale, politice, de orientare și educație profesională, antreprenorială, psihologică sau de dezvoltare personală.” transmite Claudia Țapardel. 

Aceasta ar fi a doua emisiune pe care o realizează Claudia Țapardel la DCNews, după emisiunea ”Din culisele Europei- All about EU”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel