Ingrediente
- 200 g varză rasă fin
- 150 g făină
- 240 ml apă
- o ceapă mică
- 2 linguri pătrunjel proaspăt
- 1/2 linguriţă pudră usturoi
- 1/2 linguriţă boia dulce
- 1/2 linguriţă praf de copt
- un praf bicarbonat de sodiu
- sare
- piper
Cum se prepară
Rade varza cât mai fin şi freac-o cu puţină sare, apoi las-o deoparte pentru 15 minute. Stoarce bine varza pentru a elimina cât mai multă apă, apoi combin-o cu făina, praful de copt, bicarbonatul, ceapa şi condimentele, scrie retetepractice.ro.
Adaugă treptat apă, omogenizează bine, apoi pregăteşte tigaia pentru prăjit clătitele cu varză. Toarnă cu polonicul în tigaia unsă cu puţin ulei şi prăjeşte clătitele cu varză pe ambele părţi până ce se rumenesc uniform.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video