Data publicării:

Clădirile cu bulină roșie aflate în responsabilitatea primarului Nicușor Dan. Lista construcțiilor cu risc de prăbușire din proprietatea PMB

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Rănirea unui angajat al Ambasadei Franței de o bucată de tencuială care a căzut de pe blocul Patria readuce în discuție subiectul clădirilor care stau să se prăbușească, fiind un adevărat pericol pentru trecători. În administrația directă a PMB sunt 17 clădiri cu risc seismic ridicat. Iată lista și stadiul în care se află acestea, conform unui răspuns exclusiv. 

Răspunsul PMB: 

”În momentul de față, în evidența Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic se află 17 imobile încadrate în clasa de risc seismic RSI care sunt în proprietatea Municipiului București.

În tabelul de mai jos aveți adresele unde se află aceste imobile și situația lor din punct de vedere al măsurilor de consolidare:

1. -imagine fara descriere- (1_98934400.jpg)

2. -imagine fara descriere- (2_45648100.jpg)3. -imagine fara descriere- (3_86279500.jpg)4. -imagine fara descriere- (4_14141500.jpg)”. 

Citește și: EXCLUSIV  Cade tencuială de pe blocul Patria. Ironia incidentului cu angajatul Ambasadei Franței. Vâlcu: În cazul lui Armand, situația e clară, nu știe cum să fugă de cultură

Amintim că un angajat al Ambasadei Franţei a ajuns la spital după ce o bucată de tencuială s-a desprins de pe blocul Patria și l-a rănit. 

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 1 au fost sesizaţi, joi, în jurul orei 13:00, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită de tencuiala desprinsă dintr-o clădire din Sectorul 1. ”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei pentru a lua primele măsuri, iar un echipaj medical a transportat persoana la o unitate spitalicească”, a informat DGPMB. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel