Ciuvică, previziune cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Mugur Ciuvică a făcut o previziune cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu.

În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, la DC News, Mugur Ciuvică a făcut o previziune cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu.

„La cum arată opoziția, poate e și bine că opoziția nu există. Fiecare cu moțiunea lui. Ca să faci moțiune de cenzură trebuie să ai 117 semnături, adică un sfert din numărul de parlamentari. AUR cu George Simion face circotecă în parlament pentru că, zice el, face moțiune de cenzură și îi ceartă pe USR-iști că ei nu vor să facă moțiune de cenzură cu AUR, ceea ce e relativ normal pentru USR, iar USR-iștii vor să facă moțiunea lor de cenzură la care vor să-i aducă și pe UDMR-iști. Să vedem dacă îi aduc.

Problema e că aritmetica simplă arată că AUR; cu ălea 8-9% pe care le au ei, în niciun caz nu au cum să facă 25%, dar nici USR-ul cu UDMR-ul nu fac 25%. Ar trebui să mai ia semnături de la neafiliați, dar la neafiliați sunt Șoșoacă și câțiva bizari ai ei. Șoșoacă s-a certat și ea cu George Simion astăzi.

Este foarte posibil ca nici măcar opoziția să nu fie în stare să strângă 117 semnături pentru o moțiune de cenzură. Zic eu, peste 75%, nu va fi moțiune de cenzură. Dacă va fi să fie moțiune de cenzură, în cazul în care semnează și USR-ul și UDMR-ul, și toți neafiliații, poate ajung la 117, dar și în cazul ăsta nu sunt absolut deloc șanse să treacă. 120% nu trece!“, a spus, la emisiunea „Miercurea Neagră“, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel