Ciuvică îl dinamitează pe Grindeanu: E un nimic! Se baricadează în GHERETA portarului de la SRI!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Grindeanu, ţinta ironiilor lui Chirieac şi Ciuvică la Miercurea Neagră / Foto: Facebook
Grindeanu, ţinta ironiilor lui Chirieac şi Ciuvică la Miercurea Neagră / Foto: Facebook
Ironiile s-au ţinut lanţ în platoul DCNewsTV. În centrul atenţiei a fost şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe care Bogdan Chirieac şi Mugur Ciuvică l-au "ciuruit" cu vorbe grele timp de aproape 10 minute.

Sarcasmul a fost la ordinea zilei în cel mai recent episod din seria Miercurea Neagră! Replicile răutăcioase la adresa lui Sorin Grindeanu au venit una după alta, precum servele într-un meci cu scor strâns.

"De curând, s-a dus la turci în vizită. Vizită aranjată de Ponta. L-a dus la aeroport. Bună ziua! Bună ziua! S-a pus pe Facebook, s-a bucurat şi el că a fost în Turcia. Dar ideea e că a semnat cu mai multe firme turceşti contractele astea de autostrăzi de vreo 2-3 miliarde de euro"... şi ironiile au continuat, inclusiv pe seama proiectelor la metrou anunţate în colaborare cu turcii.

"A semnat, dar nu a finalizat", a accentuat Ciuvică. Chirieac a intervenit prompt: "Nu mai pot! Tot ce face Grindeanu e rău, tot ce face Drulă e bine!" "Da, pentru că sunt firme turceşti care n-au mai făcut nici măcar un trotuar în UE!", i-a dat replica Ciuvică.

Tache: "Sunt proiecte vechi. Domnul Grindeanu s-a nimerit doar să fie acolo să semneze şi să bage capul în poză. E posibil, totuşi, ca turcii să le facă pentru că vor merge în cascadă cu firme româneşti."

Ciuvică: E un nimic. Un zero cu funcţie. Dacă pică Guvernul, Grindeanu se baricadează în ghereta portarului de la SRI

Ciuvică: "Oricum e termen de 6 ani sau nu ştiu cât... până atunci..."

Chirieac: "Până atunci Grindeanu va fi preşedinte!"

Ciuvică: "Va fi nimic! Zero! Bine, zero e şi acum doar că are o funcţie."

Meciul a continuat. Chirieac şi-a întrebat imediat partenerul de discuţii din platou: "Dacă pică Guvernul, credeţi că se baricadează în Ministerul Transporturilor?"

Replica lui Ciuvică a venit ca o săgeată: "Nu! Se baricadează în ghereta portarului de la SRI. Şi după aia, în funcţie de necesităţi, mai iese din când în când de acolo."

Citeşte şi Cele mai tari IRONII Chirieac - Ciuvică - Tache. GRINDEANU a ieșit... ȘIFONAT: Are tot viitorul... în SPATE! ”Acum ascultă casetele înregistrate de Drulă”

Ediţia integrală a emisiunii AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel