Ciutacu, după ce a văzut pe TikTok răbufnirea lui Teodorovici de la Antena 3: Nu avem în fișa postului schimbarea țării. Voi, da!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Victor Ciutacu/Facebook
Victor Ciutacu/Facebook
Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat la răbufnirea lui Eugen Teodorovici cu privire la agenda presei. 

”L-am văzut, culmea, pe tiktok, pe Eugen Orlando Teodorovici răbufnind la Antena 3 că în România se vorbește la tv doar despre frații Tate și războiul din Ucraina. Și că nu așa schimbăm țara. Tocmai fiindcă mi-e amic, îmi permit să-i spun aici unde și de ce greșește, explicațiile fiind valabile și pentru cei care ne reproșează tuturor din piața tv că ne-am îndepărtat de problemele oamenilor și că alegem facilul/spectaculosul în detrimentul fondului.

Cu tot regretul, dezbaterile așezate și cu morgă despre soarta crudă a României nu fac audiență. Iar noi fix din asta trăim. Nu avem în fișa postului nici schimbarea țării, nici reformarea, nici modernizarea ei. Voi, da, Eugene, că d-asta v-ați făcut politicieni. Degeaba încerc eu să discut cu tine doct despre taxe, spitale, învățământ, infrastructură. Clientul, pe umerii căruia jeliți voi, nu gustă. S-o fi resemnat, nu i-o fi ajuns cuțitul la os, habar n-am și, sincer să fiu, am obosit să caut explicații.

Eu am nevoie de soluții ca, atunci când bag plasticul prin fanta aparatului, să nu fluiere a pagubă. La fel ca mine, o grămadă de alții oameni care trăiesc din audiența pe care o produc, printre care și, spre exemplu, Răzvan Dumitrescu, în emisiunea căruia ai luat foc. Dacă dezvăluirile despre Frații Dinamită produc cifre, deci bani, atunci asta o să se difuzeze până la stoarcerea și epuizarea subiectului.

”Când o să cred că pot salva/schimba țara, ești primul pe care-l anunț”

Între noi fie vorba, ăștia fac toate nenorocirile și scot mormane de bani afară de prin 2016, dacă nu mă înșel, sub toate guvernările posibile, inclusiv a voastră. Iar tu ai fost și ministru, și președinte executiv al PSD. Uite un subiect serios de dezbatere...

Doi la mână, pe toți ne irită războiul, dar el exista, e lângă noi și nu poate fi ignorat. Iar tu, când ai acceptat invitația lui Răzvan, știai că Antena 3 se scrie cu CNN în coadă. Care CNN e, la nivel internațional, partener media - al forțelor binelui, evident - pe războiul din Ucraina. Nu e ca și cum te-ai fi pregătit că comentezi recitalul de clarinet de la Mezzo și ai nimerit pe damblalele lui Zelensky la CNN Pipera.

Hai că m-am lungit aiurea, nu mai insist, ești băiat deștept și pricepi din prima. Dar promit că, atunci când o să cred că pot salva/schimba țara prin subiecte de substanță, ești primul pe care-l anunț.

Cu drag, Victor, ultimul tâmpit care și-a închipuit că se poate și altfel...” a reacționat, cu o urmă de aciditate, Victor Ciutacu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel