Ciutacu, analiză cruntă după alegeri. Băsescu, înfrânt. Macovei, egală cu Diaconescu. Furia, arma lui Iohannis
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Realizatorul de televiziune Victor Ciutacu a analizat rezultatul alegerilor prezidențiale 2014, din primul tur, pe blogul său .  

Monica Macovei, egalitate cu Dan Diaconescu

"Revoluția politică de Net a oamenilor cu adevărat informați se fâsaie încet și trist, ca sexul la priveghi. Zeița anticorupție are mai multe like-uri decât voturi. A bătut-o până și hulita de serviciu, cu un bărbat în pârnaie și unu-n frapieră. Să vorbești despre noul pol care să reformeze clasa politica din România când tu ai luat voturi cât Domnu' Dan e de un ridicol grotesc. Sigur, călătoria continuă, e un semnal pentru clasa politică, lumea vrea altceva, bla-bla...", a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe blogul său, despre Monica Macovei. 

Traian Băsescu, izolat, înfrânt și evitat

Cât despre PMP, Victor Ciutacu scrie: "Construcția politică a lui Băsescu sfârsește lamentabil. Marele Jucator își termină mandatele înfrânt, izolat, evitat și ironizat de toata lumea. Marea știre pe care a produs-o ieri e că nu-l lasă nevasta. A dat în stânga și-n dreapta să rămâna el miezul. Rezultatele se văd azi. Orice ai mai avea în sertar, nu poti conduce o țară doar cu procurorii și cu securiștii. Te vând și aia când se strânge funia la păr".

Diaspora, amenințare pentru scorul PSD

Jurnalistul Victor Ciutacu subliniază că diaspora rămâne o problemă pentru PSD, argumentând că "circurile de aseară ar putea să coste în turul doi. Iohannis poate beneficia de furia celor rămâași pe afară, dar nu e candidat. Să întorci zece procente diferență, chiar dacă Ponta negociaza cu spatele la zid, trebuie să cam fii Băsescu. Sau să furi barbar. Tristu' ăsta n-a fost în stare nici să-i convinga pe toți liberalii și pedeliștii să pună ștampila pe el". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel