Ciutacu a răbufnit după scorul PSD la europarlamentare 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu arată cu degetul spre liderii PSD care îl găsesc vinovat doar pe Liviu Dragnea după rezultatul de la alegerile europarlamentare 2019. 

Jurnalistul de la România TV consideră că vinovați pentru scorul înregistrat sunt toți liderii partidului, nu doar Liviu Dragnea.

”Da, liderilor pesedisti, stiu, Dragnea e istorie, trebuie sa plece, a ingropat partidul, bla-bla. Daca ati avea bun simt si un dram de onoare, ar trebui sa plecati toti, la pachet, impreuna cu el. Prin lasitatea si slugarnicia voastra, pentru avantaje personale si politice, ale voastre si ale nulitatilor promovate in functii unde nici nu stiau sa citeasca fisa postului, panarame agramate si analfabete, ati girat tot acest dezastru. Azi, la belea, s-a trezit rectitudinea in voi. Ati trecut subit de la "domnu' presedinte" la "ba, nenorocitule". Sunteti in egala masura responsabili pentru cel mai tragic si penibil esec din istoria partidului. Faptul ca incercati sa va scoateti pe ultima suta nu va absolva cu nimic de rolul vostru toxic”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

PNL, pe primul loc

PNL se află pe primul loc la alegerile europarlamentare, după numărarea a 96.7% dintre voturile exprimate în ţară, conform rezultatelor provizorii, urmat de PSD și Alianţa 2020 USR PLUS. Alianţa 2020 USR PLUS se situează pe primul loc la votul din străinătate, până la momentul transmiterii știrii.

Rezultatele provizorii după numărarea voturilor reprezentând 96.7% din total sunt:


1. PNL - 26.80%
2. PSD - 23.39%
3. USR-PLUS - 21.39%
4. PRO Romania - 6.61%
5. PMP - 5.66%
6. UDMR - 5.45%
7. ALDE - 4.24%

În cazul votului din străinătate, s-au numărat voturile reprezentând 49.17%%, rezultatele provizorii arătând un scor de 39.91% pentru Alianţa 2020 USR-PLUS, urmată de PNL - 31.89%, PMP - 10.50%, PSD - 3.39%, Pro Romania - 2.95%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel