Data actualizării:
Data publicării:

Ciurea de la Pro Infrastructura, despre Nicușor Dan: Din gură e simplu. Să nu i se termine mandatul și...

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele și directorul executiv al Asociației Pro Infrastructura, Ionuț Ciurea, a vorbit despre Primăria Capitalei și rolul pe care îl are în dezvoltarea condițiilor de transport.

„[La Primăria București] e o transparență incredibilă, e mai rău decât la CNAIR. Deci transparența la Primăria București este 0. Dacă la CNAIR mai reușim, îi mai dăm în judecată, mai vedem pe surse ceva... la București e mai greu”, a transmis președintele Asociației Pro Infrastructura, Ionuț Ciurea, la Digi 24.

Sfat pentru viitorul primar

 

„Dacă domnul Nicușor Dan, noul primar, are de gând să facă ceva pentru infrastructura de transport din Capitală, îl sfătuiesc să facă primul lucrul asta. Să devină transparent. Deci și dumnealui să nu pronunțe tot felul de prostii în declarații și să scoată actele. Dacă sunt în neregulă actele acolo, la Doamna Ghica, să vedem și noi ce e în neregulă. Dacă nu există nu știu ce act, să ne spună și așa mai departe”, a explicat activistul pentru infrastructura din România.

„Să nu le facă pe toate în ultimul an”

 

„Din gură este simplu și întotdeauna e ușor să dăm vina pe cei de dinaintea noastră, că n-au făcut bine, facem noi mai bine. Deocamdată, are multe de demonstrat. OK, e de câteva zile, mai așteptăm, nu știu cât așteptăm. Să nu i se termine mandatul și să le facă pe toate în anul 4, sau 5, cât se mai stă mai nou la Primăria. Așteptăm și noi fapte, nu doar vorbe, că suntem sătui de vorbe. Vedeți rezultatele”, a conchis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel