Ciuperci umplute cu brânză. Rețetă pentru masa de Paști
Dacă îți dorești și altceva, în afară de preparatele cu carne, pe masa de Paști, poți încerca această rețetă de ciuperci umplute cu brânză. Iată cum se prepară.
Ingrediente
- 450 g ciuperci
- 1 ceapă
- 3-4 căței de usturoi
- brânzeturi: 50 g telemea, 50 g cheddar, 50 g cremă de brânză, 50 g parmezan
- 1 ou
- sare și piper
- boia
Cum se prepară
Spală ciupercile, scoate-le codițele. Pune la călit 3-4 minute codițele de ciuperci tocate, alături de ceapa tocată și usturoiul pisat. Asezonează cu sare și piper. Între timp, combină brânzeturile (în afară de parmezan) cu oul bătut, scrie retete.unica.ro.
Umple ciupercile cu codițele călite, pune amestecul de brânzeturi deasupra. Presară parmezan din belșug și boia. Dă la cuptor 17-20 de minute. Poți presăra pătrunjel tocat sau mărar deasupra, dacă vrei.
Vezi și: Ouțe coapte în coji de ou. Rețetă deosebită pentru Paști
Drob în foietaj. Rețeta delicioasă pentru masa de Paști
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News