Ciuhodaru și Fenechiu, CEARTĂ în direct: Ce dr*cu, trăim în România!/ Mi-ar fi și rușine să întreb asta la televizor!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Senatorul PNL Daniel Fenechiu și medicul Tudor Ciuhodaru, europarlamentar PSD, s-au certat în direct pe subiectul testelor rapide pentru COVID-19.

"Dacă făceam această testare, nu aveam valul 3. Este cea mai bună metodă împotriva virusului", a spus Tudor Ciuhodaru, care a completat că la un an de la declanșarea pandemiei, autoritățile încă nu știu ce măsuri să ia pentru a stopa pandemia, dar și faptul că populația ar fi trebuit testată rapid în masă. 

Daniel Fenechiu: Cum să nu avem, dom`ne, valul 3? Da ce, testarea împiedică contaminarea?

Tudor Ciuhodaru: Păi da, că-l izolezi, evident. 

Daniel Fenechiu: Unde faci domnule un milion de teste pe zi? Ce dracu, trăim în România. Unde faci un milion de teste pe zi? E o prostie! Nu ai cum să testezi un milion de oameni pe zi!

Silviu Mănăstire: Atunci recunoașteți că nu aveți capacitate, noi statul român, nu are capacitate de testare!

Tudor Ciuhodaru: Dacă vrei să reduci un focar, uitați-vă la Timișoara, tocmai asta faci, testezi foarte mult. Exact cum a făcut și Israel și a reușit să țină situația sub control!

Daniel Fenechiu: Domnu Ciuhodaru, folosiți testele rapide?

Tudor Ciuhodaru: Da!

Daniel Fenechiu: Cât la sută din populația României credeți că ar putea să se testeze și să interpreteze testul? Dați-mi așa un pronostic, sunteți doctor! Câți se pot testa cu testele rapide și să-și interpreteze testul și să-și facă corect procedura?

Tudor Ciuhodaru: Cred că foarte mulți! Mi-ar fi și rușine să întreb asta la televizor!

Daniel Fenechiu: N-am doctori la ATI, n-am doctori la centrele de vaccinare, n-am doctori în spitale, cine să facă, să fim serioși!

Tudor Ciuhodaru: Dar testele de sarcină sunteți în stare să le faceți singur, domnu Fenechiu? Sau vreți să le duceți și pe acelea la absurd? Deci este o metodă simplă pe care o poate face oricine cu un instructaj medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel