Ciucu îi ia fața lui Nicușor Dan cu Târgul de Crăciun din Drumul Taberei
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Primarul Sectorului 6 anunţă deschiderea unui Târg de Crăciun în Parcul Drumul Taberei. 

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, îi dă peste nas lui Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei. În timp ce Nicuşor Dan anunţă că organizează un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii cu taxă de intrare, Ciprian Ciucu precizează că târgul care va fi deschis în parcul Moghioroş va fi cu intrare liberă.

Reamintim că anunţul făcut de către Nicuşor Dan privitor la taxa de intrare la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii a stârnit un val uriaş de critici şi ironii pe reţelele sociale. 

"Ne pregătim să vă facem sărbătorile frumoase. În Parcul Drumul Taberei amenajările sunt în toi pentru prima ediție a "West Side Christmas Market". Este primul târg de Crăciun care se va deschide anul acesta in Bucuresti.

Așa ca va așteptam, joi, 25 noiembrie, cu mic cu mare, la inaugurare, începând cu ora 18.00. De la ora 19.00 va fi aprins iluminatul festiv, când întregul sector va îmbracă haina de sărbătoare.

Am văzut că în alte orașe există versiuni mai mici de astfel de târguri în diferite piațete sau locuri în care se amenajează spații care comercializează felurite mâncăruri și băuturi tradiționale. Începând cu anul acesta testăm și noi aceasta abordare. Începem cu două locuri, în cartierul Militari în parcarea de lângă complexul Sir și în zona Crângași/Giulești în parcarea de vizavi de piața Crângași.

Îmi propun ca pentru anul viitor să creștem numărul acestora. Intrarea va fi gratuită, costurile de organizare sunt suportate din taxele comercianților. Dați mai departe sa se știe!

P.S. Vom avea și patinoar!", a transmis Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, pe pagina sa de Facebook. 

***

Beculeţele de Sărbători se aprind, joi, pe arterele principale din Sectorul 6 şi în parcuri, potrivit unui comunicat al autorităţii locale transmis Agerpres. Nu mai puţin de 600.000 de leduri vor lumina bulevardele Iuliu Maniu, Timişoara, Drumul Taberei, Geniului, Constructorilor, şoseaua Cotroceni, şoseaua Grozăveşti şi strada Sibiu.

De asemenea, parcurile Marin Preda, Crângaşi, 9 Mai, Nicolae Filimon, Timişoara nr. 10, Constantin Brâncuşi, Tudor Vladimirescu, Păcii, Drumul Taberei şi Intrarea Drumul Taberei nr. 2 vor fi transformate în "tărâmuri de poveste". Şapte copii, cu vârste între 7 şi 14 ani, cu "poveşti deosebite de viaţă", vor apăsa pe butonul ce aprinde iluminatul festiv din Parcul Drumul Taberei, în compania primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel