Data publicării:

Ciucă, așa cum rar îl vedeți. V-ați fi imaginat că ascultă muzica acestor artiști și că adoră să danseze? / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Ciucă
Ciucă
Pe Nicolae Ciucă îl vedem mereu sobru și serios...

... dar vi l-ați închipuit vreodată dansând și ascultând Andra, Smiley și Connect-R? Aflați că liderului PNL îi place să danseze și adoră nunțile de la țară. Într-un interviu la Kanal D, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Nicolae Ciucă și-a arătat fața pe care nu o vedem niciodată la televizor.

Nicolae Ciucă, lider al Partidului Național Liberal și premier al României până acum câteva luni, a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai", duminica aceasta.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai", telespectatorii au avut ocazia de a-l cunoaște mai bine pe Nicolae Ciucă, de a afla mai multe informații despre motivațiile sale politice, precum și despre pregătirea sa pentru competiția în lumea politică.

Interviul de la „40 de întrebări cu Denise Rifai” a oferit noi perspective asupra lui Nicolae Ciucă, atât ca politician, cât și ca lider, punând sub lupă calitățile și viziunea care l-au propulsat în fruntea uneia dintre cele mai importante forțe politice din România.

Întrebat de jurnalista Denise Rifai cât de mult îi place să danseze, Nicolae Ciucă a zis: „Dansați?”. Ziarista i-a replicat: „Chiar bine!”

Nicolae Ciucă a continuat: „Îmi place foarte mult să dansez. Mă bucură orice fel de muzică. Îmi place foarte mult muzica străină, dar și cea românească. Îmi plac Andra, Smiley, Connect-R. Îmi plac cântăreții și melodiile populare autentice. De asemenea, tot timpul mi-a plăcut nunta la țară. Acolo este adevărata vibrație. Acolo, când se joacă pe pământ, abia atunci se simte cu adevărat trăirea. Fiecare melodie populară spune ceva, are un mesaj. Toate acestea îmi plac foarte mult!”

De asemenea, a vorbit și despre una dintre pasiunile sale - pescuitul: „În urmă cu vreo două luni, am fost la pescuit”. Cât despre fotbal, a zis că ține cu Universitatea Craiova din anii '80.

Emisiunea integrală „40 de minute cu Denise Rifai” de la Kanal D poate fi urmărită aici:

Youtube video image

VEZI ȘI: Ciucă, în lacrimi la TV. Întrebarea care l-a închis. Abia și-a mai găsit cuvintele să vorbească / video - https://www.dcnews.ro/ciuca-in-lacrimi-la-tv-intrebarea-care-l-a-inchis-abia-si-a-mai-gasit-cuvintele-sa-vorbeasca-video_934313.html#google_vignette

VEZI ȘI: Ciucă, interviu eveniment. Totul despre substraturile măsurilor fiscale și strategia câștigătoare pentru 2024 - EXCLUSIV DC NEWS - https://www.dcnews.ro/ciuca-interviu-eveniment-totul-despre-substraturile-masurilor-fiscale-si-strategia-castigatoare-pentru-2024_932969.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel