Data publicării:

Cîțu, premier. Guşă: Vot de CRIZĂ. Nu-s vreun susținător al lui, dar...

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Politica
WhatsApp
Cozmin Guşă a vorbit despre ceea ce se va întâmpla după negocierile dintre PNL, USR PLUS şi UDMR pentru formarea unui guvern. 

"Eu nu sunt vreun susţinător al lui Cîţu, eu doar explic. Eu cunosc şi problemele lui Cîţu, cunosc mult mai multe decât spun în ceea ce-l priveşte şi relaţionările lui. Este evident că este o criză, pentru că chiar şi PSD-ul, cu scorul lui prin care se prezintă că ar fi câştigat alegerile, dacă stă să-şi numere câte prune are în traistă, are mult mai puţine decât la precedentele alegeri. Este clar că toată lumea a dezamăgit, dar la PNL marele recul vine, din păcate pentru ei, din atitudinea anti-Iohannis.  (...)

Nu e un vot de încredere, e un vot de administrare a unei crize care se va rostogoli într-o asemenea componenţă la masă în care cei de la PNL vor fi nouă, cu tot cu prim-ministru, iar ceilalţi vor fi zece; şi cu două posturi de vicepremier care vor încadra practic scaunul primului-ministru. Cred că până după-amiază se vor şti aceste lucruri care vor trebui validate înaintea zilei de luni", a declarat Cozmin Guşă la DC News.

VIDEO: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel