Cîţu EXULTĂ după anunţul INS privind creşterea economică. Atac la Ciolacu şi Budăi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, s-a arătat extrem de încântat de comunicatul INS privind creşterea economică în primul trimestru din România şi i-a atacat din nou pe liderii PSD. 

"Domnule Ciolacu, sper să vă găsească sănătos comunicatul INS!

INS CONFIRMĂ estimările mele!

Măsurile implementate de noi au avut efect și economia a crescut în termeni reali în primul trimestru din acest an. În ciuda tuturor piedicilor și a scenariilor apocaliptice venite de la PSD și de la trompetele lor din spațiul public. V-am spus că facem lucruri fantastice!

Bineînțeles că în 2020 nu mai putem avea creșterea economica estimată la începutului. Bineînțeles că vom avea un deficit mai mare. Dar am promis că facem totul pentru a limita efectele negative ale acestei crize pentru români.", a scris Florin Cîţu pe Facebook. 

Atac la Ciolacu şi Budăi

"Măsurile luate de noi, guvernul liberal, împreună cu cifrele pentru primul trimestru, îmi dau încrederea că economia începe să și revină din trimestrul trei și vom avea o dinamică în V.

"COMPARATIV CU TRIMESTRUL IV 2019, PRODUSUL INTERN BRUT ÎN TRIMESTRUL I 2020 A FOST, ÎN TERMENI REALI, MAI MARE CU 0,3%
Faţă de acelaşi trimestru din anul 2019, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 2,4% pe seria brută şi cu 2,7% pe seria ajustată sezonier;" - INS

Aceast mesaj trebuie citit în special de Ciolacu "pune mana pe carte", Alfred "MiniMiss" și Budai "the driver". Ca să vedeți că nu sunt răutăcios am făcut eu efortul să vă explic acest comunicat. Nu-l înțelegeați dacă-l citeați singuri.", a mai scris ministrul. 

VEZI ŞI România, creştere economică în primul trimestru, în ciuda pandemiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel